Μαχαίρωσε δύο τουρίστες μέσα σε ξενοδοχείο του Πλατανιά στα Χανιά - Συνελήφθη μεθυσμένος ο δράστης

09:35 22/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σκηνές πανικού τη νύχτα σε ξενοδοχείο, στην περιοχή του Πλατανιά, στα Χανιά. Ένας 48χρονος μαχαίρωσε δύο τουρίστες που μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο…

Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στα Χανιά, με τον δράστη που συνελήφθη να βγάζει μαχαίρι και να εξαπολύει επίθεση σε δύο τουρίστες. Όπως διαπιστώθηκε ο 48χρονος που συνελήφθη

ήταν μεθυσμένος. Μαχαίρωσε τους δύο νεαρούς και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσουν αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες. Οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Αστυνομικοί έχουν ζητήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που πιθανότατα έχουν καταγράψει τις κινήσεις την επίμαχη ώρα, αλλά και τη στιγμή της επίθεσης.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα στoν Πλατανιά, στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας 48χρονο Φιλανδός μαχαίρωσε δυο άνδρες, έναν Φιλανδό και έναν Σουηδό, μέσα στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Οι άνδρες βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο δράστης προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία που συνέλαβε τον 48χρονο Φιλανδό αλλά και δυο ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους δυο τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

To άρθρο Μαχαίρωσε δύο τουρίστες μέσα σε ξενοδοχείο του Πλατανιά στα Χανιά - Συνελήφθη μεθυσμένος ο δράστης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαχαίρωσε, Πλατανιά, Χανιά - Μεθυσμένος,machairose, platania, chania - methysmenos