ΛΟΥΞ – Δίρφυς: Τι δηλώνουν οι επικεφαλής μετά την εξαγορά του 42,34% της εταιρείας από την οικογένεια Μαρλαφέκα

11:46 26/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Το 42,34% των μετοχών της εταιρίας Εμφιάλωσης Νερού Δίρφυς ΑΕ, απέκτησε με τη διαδικασία του πλειστηριασμού η ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, έναντι ποσού 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Σέρρας, επισημαίνει: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το 42,34% των μετοχών της εταιρίας, ανήκουν πλέον, στη μεγαλύτερη, αμιγώς

ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών, την ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ. Η εταιρεία Δίρφυς εφαρμόζει επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει αύξηση της παραγωγικής ικανότητας με σεβασμό στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ανάπτυξη των πωλήσεων και σχεδιασμό νέων προϊόντων με έμφαση στην ποιότητα και στην καινοτομία. Θα μοιραστούμε το όραμα μας για την Δίρφυς με τον νέο μέτοχο, προσβλέποντας σε στενή συνεργασία μαζί του. Δυναμικά εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για τη ΔΙΡΦΥΣ, καθώς πλέον η ΛΟΥΞ αποτελεί στρατηγικό επενδυτή της».

Από πλευράς του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, κ. Γιάννης Μαρλαφέκας, τονίζει: «Η πρόοδος που έχει σημειώσει η ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια αναπτυσσόμενη εταιρία και ότι η εξαγορά του 42,34% των μετοχών της είναι μια στοχευμένη επένδυση στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού για την ΛΟΥΞ. Παράλληλα, στο γενικότερο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας σαν Εταιρεία, ένας επιπρόσθετος λόγος της επιλογής μας να αποτελέσουμε στρατηγικό επενδυτή της Δίρφυς, ήταν και η ανάπτυξη που μπορούμε να προσφέρουμε μέσω της υλοποίησης επιχειρηματικών πλάνων που θα βοηθήσουν έμμεσα και την τοπική οικονομία της πολύπαθης περιοχής της Εύβοιας που τόσο πολύ υπέφερε από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές».

Ποια είναι η Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που συμπλήρωσε 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Ποια είναι η Δίρφυς

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας.

Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

To άρθρο ΛΟΥΞ – Δίρφυς: Τι δηλώνουν οι επικεφαλής μετά την εξαγορά του 42,34% της εταιρείας από την οικογένεια Μαρλαφέκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα