Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός 2-2 και 4-1 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν στα πέναλτι οι Πειραιώτες!

20:41 10/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, σε αγώνα ρεβάνς για τα προκριματικά του Champions League και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Πειραιώτες είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 με τους Βούλγαρους στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον καλούνται να πάρουν εκτός έδρας τη νίκη (νέα ισοπαλία θα οδηγήσει σε παράταση

και ίσως πέναλτι) για να βρεθούν στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε LIVE το Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Στο πρώτο ματς με τη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά με το τέρμα του Αγκιμπού Καμαρά και απέφυγε την ήττα ενόψει της ρεβάνς, η οποία και θα γίνει στην κατάμεστη «Huvepharma Arena»του Ράζγκραντ,

Υπενθυμίζεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη διασφαλίσει την παρουσία τους στα play off του Europa League ή στους ομίλους του Europa Conference League, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης επί των Βούλγαρων, θα βρουν μπροστά τους τη Μάλμε ή την Ρέιντζερς για μία θέση στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντως αυτή τη φορά πιο “γεμάτος”, αφού επιστρέφουν όλοι οι βασικοί που απουσίασαν στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει επιτέλους περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του.

To άρθρο Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός 2-2 και 4-1 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν στα πέναλτι οι Πειραιώτες! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα