Λουκίλα Καρρέρ – Μίμης Πλέσσας: 72 ώρες χωρίς ρεύμα – «Θα βρούμε νεκρούς αν δεν ανοίξουν οι δρόμοι»

16:18 26/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονίζει η Λουκίλα Καρρέρ για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και ο σύζυγός της, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, μέσα στη σφοδρή βαρυχειμωνιά. Λέει ότι βρίσκονται τρεις ημέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Τη γειτόνισσά μας την κουβάλησαν στα χέρια με πνευμονία», προσθέτει η Λουκίλα Καρρέρ, σύντροφος του μεγάλου Έλληνα δημιουργού Μίμη Πλέσσα, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την ταλαιπωρία που βιώνουν λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα,

τόσο το ίδιο το ζευγάρι, όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι στην Καλλιτεχνούπολη Αττικής.

Συγκεκριμένα η κ. Καρέρ ανέφερε σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα ότι: «Είμαστε στο σκοτάδι και στο κρύο τρεις ημέρες. Μηδέν επικοινωνία, χωρίς ρεύμα και δύο νύχτες μέσα στην παγωνιά…».

Και πρόσθεσε: «Ζεσταινόμαστε με κουβέρτες. Σήμερα (σ.σ. 26.01.2022) ήρθε μηχάνημα να ανοίξει τον δρόμο. Χθες (25.01.2022) τη γειτόνισσά μου την πήραν στα χέρια με πνευμονία για να σωθεί… Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσει κανείς, δεν έχουμε ρεύμα»!

Δείτε όλα όσα είπε η Λουκίλα Καρρέρ στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: 

 

«Δεν ξέρω τι θα βρούμε στα σπίτια που θα ανοίξουμε. Οι άνθρωποι δεν είχαν τρόπο να πουν βοήθεια. Το τελευταίο μου τηλεφώνημα σήμερα (26.01.2022) το πρωί ήταν στην αστυνομία, “βοήθεια πεθαίνουμε”. Τρεις μέρες δεν μπορούσε να έρθει ούτε πετρέλαιο, ούτε ένα SOS, ούτε μπορούσε να πει κάποιος “έπεσα μέσα στο σπίτι θέλω βοήθεια”. Για εμάς ήταν το πιο εύκολο, μας είπαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Εμείς θα μείνουμε όπως και οι συμπολίτες μας στα σπίτια μας, αρκεί, αυτό που έγινε πριν από μία ώρα να έπρεπε να γίνει από τη Δευτέρα (24.01.2022). Έπρεπε να υπάρξει μηχάνημα εκεί που δεν υπήρχε ρεύμα. Ανοίξτε τους δρόμους εκεί που δεν υπάρχει επικοινωνία, θα θρηνήσουμε θύματα», προειδοποιεί καταλήγοντας η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1

To άρθρο Λουκίλα Καρρέρ – Μίμης Πλέσσας: 72 ώρες χωρίς ρεύμα – «Θα βρούμε νεκρούς αν δεν ανοίξουν οι δρόμοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα