Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 LIVE: Καθυστερήσεις στο Άνφιλντ

18:20 16/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ στην αναμέτρηση που συγκεντρώνει τα… φώτα από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Premier League.

Ένα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι… διαφορετικό από αυτά που είδαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω και της πορείας των Άρσεναλ και Τότεναμ.

Η Λίβερπουλ έχει μείνει πολύ πίσω, στη «μάχη» για τον τίτλο (11η με 10 βαθμούς) και γνωρίζει πως αν δεν καταφέρει να «λυγίσει» μέσα στο Άνφιλντ την Μάντσεστερ

Σίτι, τότε θα πρέπει να ξεχάσει για φέτος κάθε όνειρο για τον τίτλο.

Η ομάδα του Κλοπ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Premier League μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά παίζει σήμερα με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά το εντυπωσιακό 7-1 που πέτυχε κόντρα στην Ρ΄λειντζερς, για το Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και ισόβαθμη με την Τότεναμ (την έφτασε στους 23 βαθμούς, μετά την χθεσινή της νίκη με 2-0 επί της Έβερτον). Να αναφέρουμε ότι την επόμενη αγωνιστική, οι «πολίτες» παίζουν στο Λονδίνο με τους «κανονιέρηδες»!

Πέρα από τη… μάχη των πάγκων (Ο Γκουαρντιόλα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κλοπ), στον αγωνιστικό χώρο θα έχουμε την παρουσία των Χάαλαντ και Σαλάχ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Θυμίζουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας ο Γιούργκεν Κλοπ σήκωσε πολύ νωρίς λευκή σημαία λέγοντας πως ο τίτλος έχει χαθεί, όμως με νίκη κόντυρα στην Σίτι η Λίβερπουλ θα μειώσει τη διαφορά από τους «πολίτες» στους 10 βαθμούς με αγώνα λιγότερο κι ενώ θα απομένουν… 29 ακόμα για το τέλος.

Την ίδια στιγμή, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δηλώσει η Λίβερπουλ είναι η «μεγαλύτερη αντίπαλος» της Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο στην Premier League, καθώς η γνώμη του δεν έχει αλλάξει λόγω της θέσης της στο πρωτάθλημα.

To άρθρο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 LIVE: Καθυστερήσεις στο Άνφιλντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα