Λιονέλ Μέσι: Σε live streaming η παρουσίαση του νέου «αστεριού» της Παρί Σεν Ζερμέν

11:30 11/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζει στους εκπροσώπους του Τύπου τον Λιονέλ Μέσι, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του.

Το μεγαλύτερο «μπαμ» των τελευταίων ετών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε με κάθε… επισημότητα το βράδυ της Τρίτης (10/08). Ο Λιονέλ Μέσι έγινε και με τη “βούλα” παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 ετών

Μια ημέρα μετά, η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζει το νέο της ποδοσφαιρικό “διαμάντι” στον Τύπο, σε συνέντευξη Τύπου. Έξω από το “Παρκ

ντε Πρενς” υπάρχει και πάλι κόσμος για… χάρη του Αργεντινού.

Στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, ο 34χρονος σταρ θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 30, με το οποίο είχε ξεκινήσει και την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

“Είμαι χαρούμενος και περήφανος που παρουσιάζω τον Μέσι ως παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι μια ιστορική μέρα για το κλαμπ και τον κόσμο. Όλοι ξέρουν τον Μέσι είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει κερδίσει έξι χρυσές μπάλες. Είναι νικητής, θα είναι κάτι το εξαιρετικό για τους οπαδούς μας να τον δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα μας. Είχαμε μεγάλη φιλοδοξία όταν αναλάβαμε την Παρί και είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει έως τώρα. Ήταν μεγάλη επιθυμία μας η συμφωνία με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λιό, τη γυναίκα του και τον πατέρα του που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη δική μου ομάδα που βοήθησε για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν.

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Σήμερα ξεκινάει η δουλειά. Έχω δίπλα μου κάποιον που έχει κατακτήσει ένα σωρό τρόπαια και πιστεύω ότι θα φέρει και άλλα τρόπαια στην ομάδα. Έχουμε μια εκπληκτική ομάδα, έναν από τον καλύτερο προπονητή, για μένα τον καλύτερο” ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Αλ Κελαιφί, στην εισαγωγική του τοποθέτηση.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη ήταν η αποχώρησή μου από τη Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο να φανταστούμε μια αλλαγή μετά από τόσο καιρό. Αλλά, μόλις έφτασα εδώ, έχω πολύ ενθουσιασμό. Απολαμβάνω την άφιξή μου με την οικογένειά μου. Τώρα, θέλω πολύ να προπονηθώ, να συναντήσω το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου.

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα με πλησίασαν. Ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύκολο να βρεθούν οι συνθήκες. Σας ευχαριστώ για το έργο που έγινε και το καλωσόρισμα. Έχω ακόμα φιλοδοξίες, όπως το κλαμπ. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα. Αυτός είναι ο στόχος μου: να συνεχίσω να μεγαλώνω, και να κερδίζω τίτλους

Είναι υπέροχα εδώ. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες σε όλες τις θέσεις, με αρκετές μεταγραφές. Θα παίξω με τους καλύτερους και αυτό είναι όμορφο. Ευχαριστώ τους Παριζιάνους. Ήσασταν τρέλα. Αν μου έλειπε κάτι για να είμαι ευτυχισμένος, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ελπίζω να περάσουμε καλά μαζί για να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου” ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ο Μέσι.

To άρθρο Λιονέλ Μέσι: Σε live streaming η παρουσίαση του νέου «αστεριού» της Παρί Σεν Ζερμέν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα