Λίνα Μαρίλη: H υποψήφια που ξεχωρίζει με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο – Η καινοτόμα εφαρμογή που βοηθά τους συνανθρώπους μας στις φυσικές καταστροφές

14:17 4/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Μία αξιόλογη δυναμική γυναικεία παρουσία στις εκλογές συγκεντρώνει το ενδιαφέρον με τις ικανότητες της και την προσφορά της. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Λίνα Μαρίλη είναι μία εξαιρετική δυναμική  ενίσχυση στο  πλευρό του  δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό «Πόλη για να ζεις».

Η Λίνα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την

τηλεόραση όταν κέρδισε με ψηφοφορία κοινού τον διαγωνισμό  τηλεπαρουσίασης TV STAR στον Alpha  Έκτοτε εκτός από τις σπουδές της σε ΜΜΕ και στην Επικοινωνία έχει σπουδάσει  marketing στο Εθνικό  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Life Coaching έχοντας γνώσεις ψυχολογίας. Ακόμη η αγάπη της για  την τέχνη και την ποιότητα την οδήγησε να  σπουδάσει Ιστορία τέχνης  και Mix Art Εργάστηκε  ως Project Manager σε μεγάλες εταιρείες.

H ταλαντούχα Λίνα Μαρίλη τον τελευταίο καιρό εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε green tech startup εταιρεία η οποία κατάφερε μία παγκόσμια διάκριση. Πήρε το πρώτο βραβείο Καινοτομίας στην Ενέργεια από το κορυφαίο ΜΙΤ.

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η ενσυναίσθηση. Ευαισθητοποιημένη από τις πρόσφατες τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία με την κακοκαιρία Daniel δημιούργησε μία πρωτοπόρα δωρεάν εφαρμογή την ΜΥ SOS η οποία βοηθά τους συμπολίτες μας σε φυσικές καταστροφές, σε όλη την Ελλάδα.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως ψηφιακό κέντρο επιχειρήσεων για τις πολύ σημαντικές πρώτες ώρες του χάους  που δημιουργείται σε μια δύσκολη συνθήκη. Καλύπτει το κενό όπου υπάρχουν προβλήματα συντονισμού και ενημέρωσης. Συνδέει άμεσα, γρήγορα και απλά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας με τους εθελοντές, ανεβάζοντας το συμβάν και εντοπίζοντας το στίγμα τους στην περιοχή.  

Δημιουργήθηκε με την βοήθεια δύο ταλαντούχων προγραμματιστών  τον Απόλλωνα Κωνσταντόπουλο και τον Βασίλη Πηγαδά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η έξυπνη εφαρμογή ΜΥ SOS της Λίνας Μαρίλη καταφέρνει να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο συμμάζεμα του χάους που δημιουργείτε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης  αυξάνει  την αλληλεγγύη των πολιτών  και ελαχιστοποιεί  της επιπτώσεις  στις φυσικές καταστροφές.

H Λίνα Μαρίλη είπε στο newsit.gr: «Η αλληλεγγύη μαζί με την ενσυναίσθηση που επιδεικνύει ο κάθε ένας από εμάς είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό κίνητρο για την προσπάθεια αυτή.

Έμπνευση για την εφαρμογή αποτέλεσε συζήτηση που είχα με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο ο οποίος έχει ήδη  καταφέρει να θωρακίσει την προστασία των δήμων  του χρησιμοποιώντας προηγμένα τεχνολογικά  συστήματα  για την προστασία  των Δημοτών του όπως Drones, αποτελώντας πρότυπο για άλλους δήμους. Ευαισθητοποιημένοι από τις πρόσφατες καταστροφές ο δήμαρχος είπε ότι θα ήθελε να μπορούσε   να κάνει περισσότερα  εκτός από το να μαζεύουμε νερά ρούχα φάρμακα τρόφιμα κλπ. και να βοηθήσει  και τους άλλους δήμους.

Έτσι σκέφτηκα την ιδέα της εφαρμογής MY SOS, ως ένα χρήσιμο εργαλείο για τον καθένα που μπορεί να βρεθεί σε μία δύσκολη στιγμή και έχει δημιουργηθεί στοχευμένα για να υπάρχουν άμεσα αντανακλαστικά στο κομμάτι της βοήθειας. Το επίπεδο εν συναίσθησης που έχουμε για τους συνανθρώπους μας  και η συμπεριφορά μας στα ζώα δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξία μας ως άνθρωποι.

Τι είπε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για την Λίνα Μαρίλη

«Ευχαριστώ την Λίνα Μαρίλη γιατί από την πρώτη στιγμή όταν αποτάθηκα σε αυτήν και την προσκάλεσα να συμμετέχει σε αυτό τον συνδυασμό των ωραίων ανθρώπων στην προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε την τρίτη μας θητεία και να ολοκληρώσουμε ένα πραγματικά  σημαντικό για τον τόπο μας έργο για εμάς και τα παιδιά μας απάντησε χωρίς καμία περιστροφή ναι με ενδιαφέρει και θα συμμετέχω. Η Λίνα Μαρίλη είναι ένας άνθρωπος δοτικός, με ενδιαφέρον για τα κοινά, με θέληση για προσφορά. Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν αποφεύγει τα δύσκολα αντιθέτως τα θεωρεί ως προσκλήσεις -προκλήσεις για να μπορεί να αποδείξει ότι  μπορεί και να δείξει τις δεξιότητες της οι οποίες πιστέψτε με είναι πάρα πολλές Είναι μία εξαιρετική πετυχημένη νέα γυναίκα με πυγμή ,με άποψη για τα πράγματα, και έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική αλλά και η προσφορά της ίδιας στην ομάδα η οποία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα δημοτικά πράγματα θα είναι ξεχωριστή και αντίστοιχη των δυνατοτήτων της και των προσόντων της».

Η όμορφη Θεσσαλονικιά Λίνα  έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο αλλά ερωτεύτηκε την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την επέλεξε για να ζει. Δηλώνει πως ο εξαιρετικός  χαρακτήρας, η ακεραιότητα, η αποτελεσματικότητα  η συνέπεια και οι αξίες του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου αποτέλεσαν για εκείνη την έμπνευσή της να κατέβει στην πολιτική. 

Μιλώντας για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις ανάπτυξης και όπως χαρακτηριστικά λέει Μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα   για μία πόλη  με υψηλή ποιότητα ζωής για ένα υπέροχο μέλλον για όλους μας   και  πρωτίστως για τα παιδιά.

Το όραμα της είναι

●              Δημιουργία πολιτιστικού κέντρου με ψηφιακή τέχνη, μοντέρνα έργα τέχνης στους δρόμους και στα πάρκα.

●              Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας με στόχο την ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων.

●              Οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη.

●              Δημιουργία εφαρμογής για τους πολίτες με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του δήμου.

●              Δημοτικό κέντρο ιδεών με στόχο την ανάπτυξη των startups.

●              Οργάνωση συζητήσεων για νέους με επιτυχημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους.

●              Ανάπτυξη παιδικών σταθμών για μονογονεϊκές οικογένειες.

●              Δημιουργία εφαρμογής 3B PETS με προφίλ όλων των κατοικίδιων του δήμου για ανταλλαγή απόψεων και, το πιο σημαντικό, αν χαθεί ένα ζωάκι, να βρεθεί εύκολα.

Η Λίνα Μαρίλη (Ευαγγελία Μαυριπλή ) με πράξεις και όχι με λόγια διαφέρει και  δείχνει πως μπορεί  να προσφέρει περισσότερα όταν κάποιος νοιάζεται πραγματικά και έχει  δεξιότητες. Είναι μια νέα δυναμική νέα γυναίκα στον χώρο της πολιτικής με εξαιρετικές προοπτικές.

To άρθρο Λίνα Μαρίλη: H υποψήφια που ξεχωρίζει με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο – Η καινοτόμα εφαρμογή που βοηθά τους συνανθρώπους μας στις φυσικές καταστροφές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίνα Μαρίλη, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο –,lina marili, grigori konstantello –