Λιάγκας για τη «γιαγιά» του Κασσελάκη: Να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά

12:48 20/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Έντονη η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στην ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης και αφορούσε σε θέμα που έπαιξε χθες (19.09.2023) στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη αφορούσε σε βίντεο με δηλώσεις γυναίκας που είναι μακρινή συγγενής του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίστηκε ως «γιαγιά» του και είπε πως τόσο εκείνη όσο και ο 35χρονος ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Λιάγκας, οργισμένος, απάντησε το πρωί της Τετάρτης.

Η αντίδρασή του ήρθε σε… δυο φάσεις. Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχτεί. Έχω πληρώσει τα λάθη μου και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει.

Όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ».

Και συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ή ο ίδιος δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Ξεκάθαρα είπα χθες ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά -μητέρα του μπαμπά του ή της μαμάς του-, είναι μια πιο μακρινή γιαγιά.

Ψάξτε κύριε Κασσελάκη μου σε άλλες εκπομπές ελληνικές, δημοσιογράφους φίλους σας που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν και υποδύονταν άλλους ανθρώπους για να κάνουν τηλεθέαση.

Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη, ένα κουτί σοκολατάκια… που από αυτή την εκπομπή ανακαλύπτουμε το οικογενειακό σας δέντρο και σας γνωρίζουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε.

Αν ψάχνετε ανθρώπους να σας γλείφουν πατόκορφα, σε μένα δεν θα το βρείτε».

Η γυναίκα που μίλησε χθες στο Πρωινό, είχε πει: «Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολλά ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν».

Το γεγονός πως εμφανίστηκε ως «γιαγιά» του, εκνεύρισε τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook ζήτησε σεβασμό.

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας», έγραψε.

To άρθρο Λιάγκας για τη «γιαγιά» του Κασσελάκη: Να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιάγκας, Κασσελάκη,liagkas, kasselaki