Λέτσε – Μίλαν 2-2: Απομακρύνονται από την κορυφή οι «ροσονέρι»

18:02 11/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μίλαν μπορεί να προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Λέτσε, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα, με τους «ροσονέρι» να μένουν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Serie A.

Η Μίλαν «άνοιξε» το σκορ στο 28ο λεπτό του αγώνα με τον Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο επιθετικό να φτάνει τα έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και να βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Λαουτάρο Μαρτίνεςτης Ίντερ ο οποίος έχει

12. 

Ο Τιτζάνι Ράιντερς στο 35΄ έκανε το 2-0 για τους «ροσονέρι» με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι ωστόσο να μην καταφέρνει να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα και να δέχεται την ισοφάριση από τους γηπεδούχους.

Στο 66΄ο Νίκολα Σανσόνε και στο 70΄ο Λάμεκ Μπάντα σκόραραν για την Λέτσε, η οποία μάλιστα πέτυχε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πίκολι, ωστόσο έπειτα από χρήση VAR το τέρμα του Ιταλού ποδοσφαιριστή ακυρώθηκε, καθώς υπήρξε φάουλ στην αρχή της φάσης.

Κάπως έτσι η Μίλαν έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με τους «ροσονέρι» να έχουν να κερδίσουν από της 7/10!

Παράλληλα το σύνολο του Στέφανο Πιόλι δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ, με την Μίλαν να βρίσκεται στο -5 από τους «νερατζούρι» οι οποίοι μάλιστα έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Λέτσε – Μίλαν 2-2: Απομακρύνονται από την κορυφή οι «ροσονέρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα