Λεωνίδας Κουτσόπουλος για Φάρμα και MasterChef: «Σίγουρα δεν βαριόμαστε» είπε ο γνωστός παρουσιαστής

19:31 13/12/2023 - Πηγή: NewsIt

«Όταν τελειώσει η Φάρμα θα κάνουμε τον απολογισμό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το τηλεοπτικό ριάλιτι που παρουσιάζει. «Τώρα σειρά έχει το MasterChef, 8η χρονιά», πρόσθεσε ο «θείος Λεωνίδας» του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής.

Με τη Φάρμα να ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν, παίρνει τη σειρά του για να ξεκινήσει το MasterChef όπου κι εκεί φιγουράρει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Για την εμπειρία του στο τιμόνι παρουσίασης του αγροτικού ριάλιτι,

αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης, αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» με τον Γιώργο Λιάγκα:

«Η Φάρμα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Εγώ πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Υπάρχει ένας δείκτης, που είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Μετά τον τελικό, θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Η μαμά μου μού είπε ότι ήμουν εξαιρετικός, πάρα πολύ καλός.

Τώρα σειρά έχει το MasterChef, 8η χρονιά. Περνάμε ωραία. Είναι και οι άλλοι δυο ψηλοί εδώ, με τους οποίους γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Σίγουρα δε βαριόμαστε», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

«Πέρυσι είχα μια πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε μιούζικαλ, αλλά είπα παιδιά, ήμαρτον. Καθένας στο είδος του. Βλέπουμε τη συμβαίνει στον ανταγωνισμό αλλά όλο αυτό το κομμάτι, στερεί πάρα πολύ από τη χαρά αυτού που συμβαίνει. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένα κριτήριο για το πως πηγαίνει μια εκπομπή», κατέληξε ο δημοφιλής σεφ.

To άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για Φάρμα και MasterChef: «Σίγουρα δεν βαριόμαστε» είπε ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Φάρμα, MasterChef, Σίγουρα,leonidas koutsopoulos, farma, MasterChef, sigoura