Λεωφόρος Ποσειδώνος: «Κόλαση» η Παραλιακή από βλάβη σε συρμό του τραμ – Εικόνα από κάμερα ασφαλείας

10:40 25/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Παραλιακή με τους οδηγούς να βρίσκονται εγκλωβισμένοι για ώρα μέσα στα αυτοκίνητά τους. Απροσπέλαστη η Λεωφόρος Ποσειδώνος…

Ένα τραμ έμεινε στη μέση του δρόμου και πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Παραλιακή. Η Λεωφόρος Ποσειδώνος παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Αγίου Κοσμά, με την κίνηση να αυξάνεται από και προς τη Γλυφάδα. Όσοι οδηγοί μπορούν να αποφύγουν το συγκεκριμένο

δρόμο, θα πρέπει να το κάνουν αφού συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η κατάσταση ομαλοποιείται μετά από ώρες.

Τα προβλήματα για το ρεύμα προς Γλυφάδα ξεκινούν από το ύψος του Φαλήρου, ενώ στο αντίθετο ρεύμα η κίνηση είναι αυξημένη μέχρι τη διασταύρωση για Βουλιαγμένη. Στο σημείο πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας από τους παραδρόμους, αλλά αυτές δεν έχουν λύσει το πρόβλημα.

Πολύ γρήγορα έσπευσαν στο σημείο περιπολικά της αστυνομίας και τεχνικοί για να απομακρύνουν τον συρμό του τραμ, που σταμάτησε και ακινητοποιήθηκε σε σημείο, που έκλεισε και τα δύο ρεύματα.

To άρθρο Λεωφόρος Ποσειδώνος: «Κόλαση» η Παραλιακή από βλάβη σε συρμό του τραμ – Εικόνα από κάμερα ασφαλείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα