ΛΑΡΚΟ: Παραλίγο τραγωδία όταν κατέρρευσε οροφή λόγω χιονιού – Εκτός λειτουργίας επ’ αόριστον

12:51 16/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Θρίλερ στη ΛΑΡΚΟ. Από το βάρος του χιονιού κατέρρευσε τμήμα της οροφής του εργοστασίου παραγωγής νικελίου στη Λάρυμνα, εγκλωβίζοντας προσωρινά τους εργαζόμενους. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά πέρασαν 16 ώρες μέχρι να απεγκλωβιστούν.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ έλαβαν μέρος εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Δεκάδες εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας βρίσκονταν

στο χώρο όταν το κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου από τα χιόνια στον τομέα που είναι οι υψικάμινοι νικελίου και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.

Εκχιονιστικά μηχανήματα άνοιξαν το οδικό δίκτυο όπου το ύψος του χιονιού ξεπερνούσε τα 50 εκατοστά και τελικά απεγκλώβισαν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι έμειναν αποκλεισμένοι επί 16 ώρες.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της κατάρρευσης της οροφής, η λειτουργία του εργοστασίου ανεστάλη επ’ αόριστον.

Τέλος, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ, η Λάρυμνα, το Μαρτίνο και η Μαλεσίνα Φθιώτιδας βρίσκονταν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και νερό.

To άρθρο ΛΑΡΚΟ: Παραλίγο τραγωδία όταν κατέρρευσε οροφή λόγω χιονιού – Εκτός λειτουργίας επ’ αόριστον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα