Λάρισα: «Φάτσα» με τα ΜΑΤ οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας

15:39 4/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε εξέλιξη το μεγάλο Πανθεσσαλικό μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας, το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα ενώ στην περιοχή έφτασαν και τα πρώτα τρακτέρ.

Πιο συγκεκριμένα, το μπλόκο των αγροτών που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα βρίσκεται στην ΕΟ ΑθηνώνΘεσσαλονίκης στην τέταρτη είσοδο για την πόλη της Λάρισας.

Η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη όπως

φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες με τους αγρότες να διαμαρτύρονται για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση τονίζοντας ότι τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, αποτελούν κοροϊδία.

Μάλιστα ισχυρές είναι και οι δυνάμεις της αστυνομίας στον κόμβο της Νίκαιας με τα ΜΑΤ να μην επιτρέπουν τους αγρότες να περάσουν από το σημείο παρακάτω, ενώ όπως αναφέρει το grtimes έγιναν διαβουλεύσεις ώστε το κομβόι να ανέβει στη ΠΑΘΕ.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ωστόσο, επέμεινε πως υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα τα οποία πρέπει να τηρηθούν από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε δηλώσεις τους οι αγρότες ζήτησαν «πολιτικές λύσεις σε όσα έχουν βγάλει τους αγρότες στο δρόμο» και πρόσθεσαν πως «τα προβλήματα δεν λύνονται με τα ΜΑΤ».

Παράλληλα, σύμφωνα με το larissanet, έθεσαν το αίτημα αποχώρησης της Αστυνομίας, ενώ επισήμαναν πως στόχος είναι να παρατάξουν τα τρακτέρ δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος.

Δείτε τις εικόνες από την Λάρισα

To άρθρο Λάρισα: «Φάτσα» με τα ΜΑΤ οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα