Λάρισα: Εκπλήξεις στο αυτοκίνητο μικροπωλητών – Το ζευγάρι δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις

08:57 17/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Το ζευγάρι συνελήφθη στη Λάρισα, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την έρευνα, σε μια προσπάθεια να βρουν όλα τα στοιχεία που για την ώρα κρύβονται…

Η υπόθεση έρχεται από τη Λάρισα και αποκαλύφθηκε μετά από ξαφνικό έλεγχο της αστυνομίας, σε αυτοκίνητο μικροπωλητών. Ενός ζευγαριού που γύριζε στους δρόμους μιας περιοχής, σε μια

προσπάθεια να πουλήσει πυτζάμες. Όπως φαίνεται όμως έκρυβαν ένοχα μυστικά που άρχισαν να ξεσκεπάζονται, με το ζευγάρι να οδηγείται με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα.

Στη Νίκη του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα συνελήφθη προχθές το μεσημέρι (15-03-2022) ένα ανδρόγυνο Ρομά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που κυκλοφορούσε στα χωριά παριστάνοντας τους μικροπωλητές ρούχων, πουλώντας πυτζάμες.

Το ανδρόγυνο συνελήφθη κατηγορούμενο για έλλειψη άδειας μικροπωλητή, αλλά από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Κιλελέρ, στο αυτοκίνητό τους – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – και σε κρύπτη πίσω από το ραδιοκασετόφωνο βρέθηκαν χρυσαφικά.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι δύο συλληφθέντες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν, ενώ μέχρι χθες δεν είχε δηλωθεί κλοπή.

To άρθρο Λάρισα: Εκπλήξεις στο αυτοκίνητο μικροπωλητών – Το ζευγάρι δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα