Λαμία: Η διαμαρτυρία των τσιγγάνων έληξε με αυτές τις εικόνες! Στιγμές τρόμου για τον περιπτερά (Βίντεο)

12:36 10/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι τσιγγάνοι συγκεντρώθηκαν και στη Λαμία για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο 18χρονου Ρομά στην Μεσσηνία. Τα πράγματα όμως ξέφυγαν από κάποια στιγμή και μετά…

Επεισόδια είχαμε το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία, όταν ομάδες Ρομά συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του 18χρονου τσιγγάνου στη Μεσσηνία, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν τον πυροβόλησε 63χρονος.

Αρχικά συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο Ελευθερίας

όπου έκαιγαν λάστιχα και φώναζαν συνθήματα, στη συνέχεια όμως η κατάσταση ξέφυγε. Στην περιοχή της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, επιτέθηκαν σε ένα περίπτερο, με την κάμερα ασφαλείας του, να καταγράφει τα όσα έγιναν. Δείτε το βίντεο του lamiareport.gr…

Οδηγοί και επιβάτες έζησαν πραγματικά τον τρόμο στον κυκλικό κόμβο της ΠΕΛ, στην είσοδο της πόλης, όταν ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από εξαγριωμένους ρομά με ρόπαλα και λοστούς. Έσπασαν παράθυρα από αυτοκίνητα και προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει καποιος τραυματισμός. Μάλιστα μέσα σε ένα αυτοκίνητο ήταν και ένα μικρό παιδάκι δεμένο στο κάθισμα.

Ένταση με Ρομά και στο Δέλτα Καλαμπάκας

Εν τω μεταξύ, άναψαν φωτιές και έκλεισαν τον κόμβο στο Δέλτα Καλαμπάκας Ρομά, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice οι Ρομά διαμαρτύρονται για τη δολοφονία 18χρονου Ρομά στη Μεσσηνία, πριν λίγες μέρες. Στο σημείο, στην αρχή της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και Πυροσβεστική.

Επεισόδια και σε Κατερίνη και Ασπρόπυργο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντίστοιχα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα και στην περιοχή της Κατερίνης και στον Ασπρόπυργο και σχετίζονται με τα γεγονότα που σημειώθηκαν στη Μεσσήνη, με την ανθρωποκτονία 18χρονου Ρομά, από έναν 63χρονο άνδρα, στην αυλή του σπιτιού του δεύτερου.

Σοβαρά επεισόδια εξάλλου σημειώθηκαν το απόγευμα και στην Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Ζευγολατιού, με τους εξαγριωμένους Ρομά να ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του 18χρονου και την παραδειγματική τιμωρία του 63χρονου.

To άρθρο Λαμία: Η διαμαρτυρία των τσιγγάνων έληξε με αυτές τις εικόνες! Στιγμές τρόμου για τον περιπτερά (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα