Κυβέρνηση σε Τσίπρα: Επενδύεις στην όξυνση και η νεολαία σου στοχοποιεί την Μαρέβα

23:41 7/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Με δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, έδωσε απάντηση στα όσα έγραψε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη. 

Μάλιστα, στη δήλωσή της αναφέρει ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού”…

Η απάντηση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου
στην ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται.

Click4More: Τσίπρας: Η απρόκλητη επίθεση αστυνομικών σε οικογένειες και νέα παιδιά είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι

Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία.

To άρθρο Κυβέρνηση σε Τσίπρα: Επενδύεις στην όξυνση και η νεολαία σου στοχοποιεί την Μαρέβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα