Κυριάκος Μητσοτάκης για άλμα ανάπτυξης στο 16,2%: Σε προπανδημικά επίπεδα το 3μηνιαίο ΑΕΠ

14:57 7/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Την ισχυρή ανάκαμψη που κατέγραψε η ελληνική οικονομία, με το ΑΕΠ να εκτοξεύεται στο 16,2% κατά τη διάρκεια του β’ τριμήνου, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα social media. «Παραμένουμε προσηλωμένοι σε μεταρρυθμίσεις που προάγουν την ανάπτυξη» σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο πρωθυπουργός. 

«Η οικονομία της Ελλάδας αυξήθηκε στο 16,2% σε ετήσια βάση κατά το 2ο τρίμηνο,

ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Ακόμα και σε μια περίοδο με μερικά lockdown, το τριμηνιαίο ΑΕΠ έχει ήδη φτάσει σε επίπεδα προ πανδημίας» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter

Και προσθέτει: «Παραμένουμε προσηλωμένοι σε μεταρρυθμίσεις που προάγουν την ανάπτυξη και αυξάνουν το βιοτικό επίπεδο για όλους». 

Δείτε την ανάρτησή του:

Greece's economy surges 16.2% year on year in the 2nd quarter, shattering expectations. Even during a period with partial lockdowns, quarterly GDP is already above pre-pandemic levels. We remain focused on reforms that deliver inclusive growth and raise living standards for all.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 7, 2021

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης για άλμα ανάπτυξης στο 16,2%: Σε προπανδημικά επίπεδα το 3μηνιαίο ΑΕΠ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα