Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι Ολυμπιακός αλλά θα δω το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ως φίλος του ποδοσφαίρου»

15:13 24/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ραδιοφωνικό σταθμό είχαν και ποδοσφαιρικό “περιεχόμενο”, με το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός να μπαίνει ως θέμα συζήτησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις οπαδικές του προτιμήσεις, τονίζοντας ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι -πιθανότατα-

θα προλάβει να δει το “μεγάλο” ντέρμπι των “ερυθρόλευκων” με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (25.02 / 20:30).

Παρόλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα δει το ντέρμπι ως φίλος του αθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως έχουν γίνει βήματα εξυγίανσης και αναβάθμισής του.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δημοσιογράφος: Είστε Ολυμπιακός, έτσι δεν είναι; Είστε Ολυμπιακός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι δεδομένο, ναι.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR. Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν.

Δημοσιογράφος: Οπότε θα το δείτε το ματς με φιλο-ολυμπιακά αισθήματα, αλλά εντάξει ας νικήσει και ο καλύτερος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα το δω πρώτα απ’ όλα ως φίλος του ποδοσφαίρου.

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι Ολυμπιακός αλλά θα δω το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ως φίλος του ποδοσφαίρου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Είμαι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό,kyriakos mitsotakis, eimai olybiakos, panathinaiko