Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα ημιτελικών με ντέρμπι σε Τούμπα και ΟΑΚΑ!

11:46 4/3/2020 - Πηγή: NewsIt

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚΆρης αντίστοιχα “λύνουν” απόψε τις… διαφορές τους στην πρώτη πράξη των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (LIVE από το Newsit.gr).

Η αυλαία των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

ανοίγει σήμερα (4/3) στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη, με την Ένωση να έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, σε μία χρονιά που τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, ενώ στον αντίποδα οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μετά από χρόνια μπροστά στην πρόκληση του να βρεθούν σε έναν τελικό.

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 21:30, είναι επίσης ματς “ζωής ή θανάτου” για τους “ασπρόμαυρους”. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν… εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για την ήττα στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να πάρουν και ψυχολογική ώθηση, μέσω μίας νίκης, ενόψει των πλέι οφ της Superleague, όπου έχουν μείνει 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή όπου βρίσκονται οι “ερυθρόλευκοι”. 

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός έρχεται από συνεχόμενα και δύσκολα ματς, αλλά έχει τον αέρα της ομάδας που το τελευταίο διάστημα έχει φόρμα αλλά και.. άστρο και ξέρει πως με νίκη “αποτελειώνει” τον ΠΑΟΚ και πλησιάζει πιο κοντά σε έναν ακόμα στόχο της σεζόν, καθώς οι τριγμοί που θα δημιουργήσει στον “δικέφαλο του Βορρά” σε ένα τέτοιο σενάριο δύσκολα θα ξεπεραστούν.

Θυμίζουμε ότι οι ρεβάνς των ημιτελικών είναι προγραμματισμένες για τις 22 ή 23 Απριλίου.

To άρθρο Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα ημιτελικών με ντέρμπι σε Τούμπα και ΟΑΚΑ! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα