Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε από τον Λεβαδειακό η Λαμία, δύσκολη πρόκριση για Ατρόμητο

17:06 22/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Λαμία ηττήθηκε 2-1 στην έδρα του Λεβαδειακού, ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 σε βάρους του Γιούχτα, με τις δυο νικήτριες ομάδες να συνεχίζουν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο ο Λεβαδειακός της Super League 2 έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας,

αφού η ομάδα του Νίκου Νιόπλια νίκησε 2-1 τη Λαμία εντός έδρας, στον αγώνα για την 5η φάση της διοργάνωσης.

Η Λαμία προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό χάρη στο γκολ του Μάλτσι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 58΄  με τον Κουάντρα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολέτο ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι γράφοντας το τελικό 2-1 στο 68΄.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Περιστεριώτες να κερδίζουν 1-0 τον Γιούχτα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 54ο λεπτό με τον Κούεν να είναι ο σκόρερ. 

Με αυτό τον τρόπο ο Αθηναϊκός σύλλογος πέρασε στους «16» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Λάρισα. Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός θα βρει απέναντι του ένα άλλο σύλλογο της Super League 2 και συγκεκριμένα τη Νίκη Βόλου.

To άρθρο Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε από τον Λεβαδειακό η Λαμία, δύσκολη πρόκριση για Ατρόμητο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα