«Κυκλοφορούσε μια φήμη στο Ευρωκοινοβούλιο» δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ για τον Αλέξη Γεωργούλη

18:34 20/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Μα φήμη κυκλοφορούσε για τον Αλέξη Γεωργούλη στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου και τίποτα παραπάνω, όπως δήλωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μετά την καταγγελία της Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ελίζα Βόζεμπεργκ σχολίασε τα τεκταινόμενα μετά την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από

την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό, η οποία έχει προκαλέσει και πολιτική θύελλα.

«Με τον κ. Γεωργούλη δεν συμπέσαμε στις ίδιες επιτροπές. Μπορώ να σας πω ότι υπήρχε μια φήμη για μία καταγγελία, όχι την πολύ σοβαρή της κοπέλας που γνωρίζουμε, για βιασμό και κακοποίηση», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή της ΝΔ, οι καταγγελίες των συνεργατών των ευρωβουλευτών, γίνονται σε ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου και μέχρι να οδηγηθούν σε Επιτροπή, παραμένουν μυστικές. «Η καταγγελία που ξέρουμε, δεν πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο, πήγε κατευθείαν στη βελγική δικαιοσύνη», εξήγησε η κ. Βόζεμπεργκ.

To άρθρο «Κυκλοφορούσε μια φήμη στο Ευρωκοινοβούλιο» δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ για τον Αλέξη Γεωργούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυκλοφορούσε, Ευρωκοινοβούλιο, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Αλέξη Γεωργούλη,kykloforouse, evrokoinovoulio, eliza vozebergk, alexi georgouli