Κρήτη: Τα επικίνδυνα φαινόμενα της κακοκαιρίας ARIEL θα «χτυπήσουν» από το βράδυ της Τρίτης (29/11)

15:18 29/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Η κακοκαιρία ARIEL αναμένεται να «χτυπήσει» και την Κρήτη από σήμερα Τρίτη (29.11.2022) το βράδυ, με την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας να εκδίδει προειδοποίηση για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, η κακοκαιρία ARIEL

αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη από απόψε το βράδυ, γι’ αυτό και οι υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης εφιστά την προσοχή στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν βρίσκονται σε περιοχές όπου αναμένονται να εκδηλωθούν τα επικίνδυνα και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η κακοκαιρία ARIEL έχει κύρια χαρακτηριστικά τις τα μεγάλα ύψη βροχής, τοπικά τις μεγάλες ραγδαιότητες, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τους θυελλώδεις νοτιάδες 7-8 μποφόρ και θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική και νότια Κρήτη.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η κακοκαιρία ARIEL θα διαρκέσει από απόψε το βράδυ μέχρι και το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (1.12.2022) σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

To άρθρο Κρήτη: Τα επικίνδυνα φαινόμενα της κακοκαιρίας ARIEL θα «χτυπήσουν» από το βράδυ της Τρίτης (29/11) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, ARIEL, Τρίτης 2911,kriti, ARIEL, tritis 2911