Κρήτη: Σκοτώθηκε 29χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Πόνος και θλίψη μετά τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο

10:23 23/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, όπου κάθε χρόνο χάνονται δεκάδες ζωές στους δρόμους. Αυτή τη φορά, ξεψύχησε ένας νεαρός οδηγός…

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη παραμονές των Χριστουγέννων. Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του σε επαρχιακή οδό στο ύψος της διασταύρωσης Μιλάτου, κοντά στο Σίσι. Πρόκειται για νεαρό άνδρα, ηλικίας 29 ετών, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε

τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο οδηγός βρισκόταν μόνος του μέσα. Σημειώνεται ότι κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός είχε εγκλωβιστεί μέσα στο μοιραίο όχημα.

Ωστόσο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Αγίου Νικολάου, οι διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν ήδη καταφέρει να απεγκλωβίσουν τον νεαρό από το αυτοκίνητο και να τον παραλάβουν. Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος πρόκειται να διερευνηθούν από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 29χρονος που σκοτώθηκε ήταν Αλβανός, που τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη.

To άρθρο Κρήτη: Σκοτώθηκε 29χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Πόνος και θλίψη μετά τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα