Κρήτη: «Δεν είμαστε ρατσιστές» – Οι απολογίες των 7 για την άγρια επίθεση σε Πακιστανούς στο Λασίθι

11:33 27/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Οι επτά νεαροί άνδρες βρίσκονται πίσω από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν Πακιστανοί στο Οροπέδιο Λασιθίου…

Στα δικαστήρια της Νεάπολης οδηγήθηκαν το πρωί οι επτά άνδρες που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος Πακιστανών στο Οροπέδιο Λασιθίου. Οι επτά είχαν παραδοθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε διαφορετικές υπηρεσίες των διωκτικών αρχών του νομού Λασιθίου, είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως οι δράστες, φέρονται να είχαν εισβάλει στα δύο σπίτια όπου μένουν οι αλλοδαποί, όπου τους επιτέθηκαν. «Έγινε ένα

περιστατικό το οποίο θύμωσαν κάποιοι από την περιοχή και έγινε μία φασαρία. Αυτό ήταν όλο», δήλωσε ο κ. Γιώργος Στειακάκης, ένας εκ των δικηγόρων των κατηγορούμενων, ο οποίος τόνισε πως δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας και εχθρικής διάθεσης από μέρους των Ελλήνων και όλων των κατοίκων των χωριών των περιοχών αυτών εναντίον των Πακιστανών.

«Το περιστατικό αυτό που συνέβη πήρε τελείως διαφορετικό νόημα και διαφορετική διάσταση εξ’ αρχής. Ήταν μια συμπλοκή που έγινε μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων η οποία έγινε για αφορμή η οποία θα εξηγηθεί στην κα Ανακρίτρια. Δεν έχει υπήρξε ποτέ ληστεία ούτε και υπήρχε ρατσιστική πρόθεση. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι αλλοδαποί, εργάζονται όλοι στα σπίτια και τις περιουσίες των οικογενειών αυτών των οποίων συνεπλάκησαν», δήλωσε ο κ. Στειακάκης.

To άρθρο Κρήτη: «Δεν είμαστε ρατσιστές» – Οι απολογίες των 7 για την άγρια επίθεση σε Πακιστανούς στο Λασίθι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα