Κρήτη: Χαμός σε λεωφορείο και πρόστιμο στον οδηγό του! Σκηνές απείρου κάλλους σε ξαφνικό έλεγχο

09:19 24/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας συνεχίζονται και στην Κρήτη. Σε λεωφορείο ο παραβάτης ήταν ο ίδιος ο οδηγός…

Συνολικά 13 πρόστιμα επιβλήθηκαν χθες Τετάρτη (23-09-2020), σε όλη την Κρήτη, για μη χρήση μάσκας, μετά από ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων κατά της διασποράς του κορoνοϊού.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα, ένα σε οδηγό λεωφορείου, που δεν φορούσε μάσκα και δύο σε υπαλλήλους καταστημάτων.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν εννέα πρόστιμα, ένα σε πεζό, δύο σε υπαλλήλους ξενοδοχείων, και έξι σε υπαλλήλους καταστημάτων. Στα Χανιά επιβλήθηκα πρόστιμο σε έναν πεζό, που δεν φορούσε μάσκα.

Επιβάτες χωρίς μάσκα. Συνωστισμός. Μεγάλη αναμονή. Οι αποστάσεις δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν, παραδέχθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, κάνοντας λόγο για ελλείψεις σε οδηγούς και οχήματα.

«Πρέπει να είναι 1250 λεωφορεία και τρόλεϊ και χθες ήταν στα 1050. Το 10% του παραγόμενου συγκοινωνιακού έργου είναι από το φιλότιμο των που δουλεύουν τα δεδουλευμένα τους ρεπό».

Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ότι προγραμματίζονται 655 προσλήψεις ενώ παράλληλα «τρέχει»διαγωνισμός για leasing 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων. Ομως αυτά αναμένεται να κυκλοφορήσουν ύστερα από τουλάχιστον τέσσερις μήνες…

Πηγή: ekriti.gr

To άρθρο Κρήτη: Χαμός σε λεωφορείο και πρόστιμο στον οδηγό του! Σκηνές απείρου κάλλους σε ξαφνικό έλεγχο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα