Κρήτη – Μυλοπόταμος: Βάφτιση πριν την κηδεία του πατέρα – Θλιβερός επίλογος μετά το έγκλημα στο Ρέθυμνο

11:46 13/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Άφαντος ο δράστης που σκότωσε τον 22χρονο πατέρα στο Ρέθυμνο. Στα μαύρα ο Μυλοπόταμος με την δολοφονία να συγκλονίζει την περιοχή. Νέες πληροφορίες για το έγκλημα στην Κρήτη…

Ο Μυλοπόταμος στο Ρέθυμνο παραμένει ανάστατος από τη δολοφονία ενός 22χρονου από έναν 45χρονο που τον πυροβόλησε με πιστόλι, την ώρα που το θύμα βρισκόταν έξω από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης, γνωστός στις Αρχές, τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να τον πυροβολεί, ενώ εξαφανίστηκε μετά το έγκλημα και πλέον αναζητείται από ισχυρές

δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή.

Το τοπίο σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα παραμένει θολό, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κτηνοτροφικές διαφορές. Εξετάζεται όμως το ενδεχόμενο να υπάρχει και κάτι βαθύτερο. Η δολοφονία σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιός, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στον δρόμο. Κάποια στιγμή, ο δράστης έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί τον 22χρονο από κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός κατέρρευσε μέσα σε μία λίμνη αίματος και άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει ασθενοφόρο.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά τον θάνατό του. Ο 22χρονος, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ήταν ήδη νεκρός, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία. Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτα θα γίνει η βάφτιση και μετά και θα κηδευτεί ο 22χρονος.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 22χρονου που έμεινε χήρα. Το μήνυμά της, στο διαδίκτυο ραγίζει καρδιές: «Πού είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου; Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα πού είσαι, δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου… ήσουν το στήριγμά μου». 

To άρθρο Κρήτη – Μυλοπόταμος: Βάφτιση πριν την κηδεία του πατέρα – Θλιβερός επίλογος μετά το έγκλημα στο Ρέθυμνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη – Μυλοπόταμος, Βάφτιση, – Θλιβερός, Ρέθυμνο,kriti – mylopotamos, vaftisi, – thliveros, rethymno