Κρήτη – Κορονοϊός: Νόσησε ο Γιάννης Σέγκος – Η στάση ευθύνης που κράτησε μόλις έμαθε τα δυσάρεστα

11:39 26/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή του αναπάντεχα. Ο Γιάννης Σέγκος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε…

Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη. Αν και εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού, ο δήμαρχος Χερσονήσου διαγνώστηκε θετικός και θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει συμπτώματα και πως για την ώρα περνάει τη νόσο ελαφρά. Έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει το γεγονός πως νόσησε ώστε να το γνωρίζουν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Εν τω μεταξύ 52 συνολικά ασθενείς νοσηλεύονται σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης με κορονοϊό. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, από αυτούς οι 13 νοσηλεύονται στις ΜΕΘ με τους 10 να είναι διασωληνωμένοι.

Σύμφωνα με τις διοικήσεις των νοσοκομείων που μίλησαν στο ekriti.gr, η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με εκείνη που επικρατούσε πριν από ένα μήνα και αυτό οφείλεται στην αύξηση των εμβολιασμένων πολιτών. Την ίδια ώρα όμως, ανησυχία επικρατεί για τους ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι η πλειοψηφία των οποίων είναι ανεμβολίαστοι.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα (25/10) τρεις ασθενείς που νοσηλεύονταν για αρκετό καιρό στο ΠΑΓΝΗ, έχασαν την μάχη εξαιτίας επιπλοκών του νέου κορωνοϊού. Και οι τρεις ήταν στην ΜΕΘ, ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

To άρθρο Κρήτη – Κορονοϊός: Νόσησε ο Γιάννης Σέγκος – Η στάση ευθύνης που κράτησε μόλις έμαθε τα δυσάρεστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα