Κώστας Χαρδαβέλλας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Φοβάμαι ότι δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί

22:40 6/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Στην Super Κατερίνα και στην δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχίες του για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια.

Ειδικότερα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ξανάκανα μια εκπομπή έρευνας αλλά νομίζω ότι το κάνει τόσο καλά η Αγγελική Νικολούλη που θα έπρεπε να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την ξεπεράσω, Χειρίζεται όλα αυτά που κάνει με μεγάλη δημοσιογραφική

εμπειρία καλά».

«Εάν η Ρούλά Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος του παιδιού της ή των παιδιών της, πραγματικά θα ήθελα να την ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό.

Γιατί ήθελε να φέρει κοντά, όπως λένε, τον άντρα της; Γιατί έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα που την οδήγησε εκεί; Πιστεύω κάτι και φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ για αυτή την υπόθεση».

«»Δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί! Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα.

Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχουν, ούτε καν στην Αστυνομία, συγκεκριμένα στοιχεία αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

To άρθρο Κώστας Χαρδαβέλλας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Φοβάμαι ότι δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα