Ξεκινάνε οι εμβολιασμοί στο MEGA εμβολιαστικό κέντρο στη Γλυφάδα - Έως 1.800 την ημέρα με Moderna

20:53 14/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Το υπερσύγχρονο ΜΕGA εμβολιαστικό κέντρο Γλυφάδας μπαίνει στη μάχη κατά του κορονοϊού. Την Τετάρτη (15.12.2021) θα πραγματοποιηθούν κιόλας οι πρώτοι εμβολιασμοί.

Το MEGA εμβολιαστικό κέντρο της Γλυφάδας για τον κορονοϊό έχει μεγάλη δυναμικότητα, ταχύτατη εξυπηρέτηση και άνετο χώρο πάρκινγκ. Εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και την Τετάρτη (15.12.2021) ξεκινούν οι εμβολιασμοί.

Στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Αρχιμήδους 9 – 11, Άνω Γλυφάδα) από τις

8 το πρωί θα εμβολιάζονται 1.500 – 1.800 άτομα την ημέρα με το σκεύασμα της Moderna. Ήδη έχουν κλειστεί τα ραντεβού μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων.

Το νέο εμβολιαστικό κέντρο διαθέτει 16 εμβολιαστικές γραμμές και καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των νοτίων προαστίων, μετά και το κλείσιμο του εμβολιαστικού που λειτουργούσε στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού, αλλά και ολόκληρου του Λεκανοπεδίου, καθώς σε αυτό είναι διαθέσιμο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) Αντώνης Αυγερινός, η βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Άννα Καραμανλή, όλοι οι Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

To άρθρο Ξεκινάνε οι εμβολιασμοί στο MEGA εμβολιαστικό κέντρο στη Γλυφάδα - Έως 1.800 την ημέρα με Moderna δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Ξεκινάνε, MEGA, Γλυφάδα,koronoios, xekinane, MEGA, glyfada