Κορονοϊός: Τελευταίο αντίο στον πολύτεκνο ιερέα στις Σέρρες – Πέθανε ανεμβολίαστος παθολόγος στην Αμάρυνθο

19:23 13/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Σε live μετάδοση μέσω Facebook τελέστηκε η κηδεία του πατέρα Μιχάλη στις Σέρρες, του 47χρονου ιερέα που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Την ίδια «έσβηνε» παθολόγος, αρνητής του εμβολίου από την Αμάρυνθο Ευβοίας.

«Είναι δυσάρεστο το γεγονός νέος σε ηλικία, πολύτεκνος με πέντε παιδιά, ένας ιερέας με πλούσιο και κοινωνικό

αλλά και πνευματικό έργο. Ανεμβολίαστος ήταν κι αυτό ήταν το κακό ότι οδηγήθηκε έτσι άδοξα στον θάνατο», είπε ο Παντελής Μπόζης, δήμαρχος Νέας Ζίχνης, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πάλεψε 15 μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο 47χρονος ιερέας, πατέρας 5 παιδιών, ήταν ανεμβολίαστος.

«Ο παπάς μας ήταν ευγενής, ήταν λογικός άνθρωπος δεν ήταν ότι να ‘ναι άνθρωπος και τα μέτρα τηρούσε και τα πάντα. Τώρα μόνος του τι έλεγε μέσα η ψυχούλα του αυτό δεν το γνωρίζω. Εδώ στο χωριό μας εμβολιάστηκε σχεδόν το 80%, έχουμε και μερικούς αρνητές», λέει ο Γιώργος Λαζάρου, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαζώρου.

Η κηδεία του άτυχου ιερέα τελέστηκε σε κλίμα οδύνης νωρίτερα τη Δευτέρα (13.12.2021).

Κορονοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος παθολόγος από την Αμάρυνθο

Ήταν γιατρός παθολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ στην Εύβοια. Παρά το γεγονός πως ήταν γιατρός δεν ήθελε να εμβολιαστεί, με τους συγγενείς του μάταια να προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

«Εγώ δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω. Δεν τσακώθηκα μαζί του και το έχω τώρα ενοχή μέσα μου. Χίλιες φορές να είχαμε τσακωθεί. Δε θα το είχαμε πάθει αυτό το πράγμα. Φόραγε πάντοτε μάσκα. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα».

«Του είχα πει το καλοκαίρι «σκέψου και μένα και τα παιδιά».

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», με τον συγγενή του να παραδέχεται αποκλειστικά στο Live News πως καθυστέρησε να νοσηλευτεί.

«Μας ξεγέλασε γιατί δεν είχε πυρετό. Δεν είχε χαμηλό οξυγόνο και μετά από 10 μέρες δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Toυ πήγαινα φαγητό κι εγώ και ο γιος μου κάθε μέρα και μιλούσαμε συνέχεια. Και ύστερα μου τηλεφώνησε και μου λέει ”πήρα το 166 να με πάρει”. Ήταν στο Σωτηρία και πήγαινα απ’ έξω στον 1o όροφο από μακριά και του μίλαγα».

Παρακολουθήστε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

To άρθρο Κορονοϊός: Τελευταίο αντίο στον πολύτεκνο ιερέα στις Σέρρες – Πέθανε ανεμβολίαστος παθολόγος στην Αμάρυνθο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα