Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο 21 από τους 32 ηλικιωμένους που διαμένουν στο γηροκομείο – Τι είπαν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς

21:42 30/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο γηροκομείο στο οποίο βρέθηκαν μέχρι τώρα 32 κρούσματα κορονοϊού με τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

Αργά το βράδυ διακομίστηκαν 21 από τους 32 ηλικιωμένους από το γηροκομείο σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και συγκεκριμένα σε Ευαγγελισμό, Σισμανόγλειο, Αττικόν και Ασκληπιείο, ενώ έκδηλη είναι η αγωνία των συγγενών που άρχισαν να συρρέουν έξω από το κτίριο για να ενημερωθούν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Click4more: Κορονοϊός:

Συναγερμός σε γηροκομείο στην Αττική – 32 κρούσματα

Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας έξω από το γηροκομείο ο οποίος τόνισε σε έντονο ύφος πως “υπάρχει μία επιδημία αρκετά σοβαρή, που αφορά περίπου το 50% των τροφίμων. Ελέγχονται όλοι, υπάλληλοι και υγειονομικό προσωπικό. Θα διακομιστούν στο νοσοκομείο τα σοβαρά περιστατικά. Η διασπορά σε τέτοιους χώρους που δεν δέχονται επισκεπτήριο, συνήθως είναι από το προσωπικό. Υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι περισσότεροι από αυτούς, το 80%, είναι κατακεκλιμένοι. Είναι μία κατάσταση που δεν θέλουμε να ξαναδούμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να τη βλέπουμε. Στη Θεσσαλονίκη το μάθημα το πήρανε και πάει καλά. Η Αθήνα δεν πάει καλά”.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από την πλευρά του αρκέστηκε να πει πως “ 21 από τους 32 τρόφιμους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο”.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

 

To άρθρο Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο 21 από τους 32 ηλικιωμένους που διαμένουν στο γηροκομείο – Τι είπαν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα