Κορονοϊός: Πακέτο πάνω από 2 τρισ. δολάρια για την Αμερικανική οικονομία! Κλείνουν καταστήματα

20:17 21/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Το πακέτο για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών εξάπλωσης του κορονοϊού που τελεί υπό διαπραγμάτευση με τη Γερουσία θα μπορούσε να έχει οικονομικό ύψος μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του οικονομικού συμβούλου του Λευκού Οίκου Λάρι Κούντλοου.

«Το πακέτο έρχεται και είναι ίσο περίπου με το 10% του ΑΕΠ» δήλωσε ο Κούντλοου.

Σε ερώτηση για το αν αυτό θα είναι μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο ίδιος είπε: «Αυτό είναι σωστό».

Την ίδια ώρα η AT&T ανακοίνωσε ότι προχωρεί στη διακοπή

της λειτουργίας και άλλων καταστημάτων της σε παναμερικανικό επίπεδο, καθώς μειώνει το εμπορικό αποτύπωμά της, στον ελάχιστο αριθμό καταστημάτων.

Αύξηση υπερωριακών πληρωμών από την Amazon

Η Amazon.com Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι αυξάνει τις αποδοχές υπερωριών για τους συνεργάτες της, που δουλεύουν στις αποθήκες εντός ΗΠΑ, καθώς η μεγαλύτερη διαδικτυακή επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου εντός της αμερικανικής οικονομίας, προσπαθεί να καλύψει την αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της (online).

click4more: Κορονοϊός: Αδιανόητο! 793 νεκροί στην Ιταλία μέσα σε μία μέρα

H διαδικτυακή ζήτηση προϊόντων έχει αυξηθεί, καθώς οι Αμερικανοί κλείνονται στα σπίτια τους, εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19.

Οι εργαζόμενοι που πληρώνονται με την ώρα, θα έχουν διπλάσια αμοιβή από την 15η Μαρτίου μέχρι την 9η Μαΐου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

To άρθρο Κορονοϊός: Πακέτο πάνω από 2 τρισ. δολάρια για την Αμερικανική οικονομία! Κλείνουν καταστήματα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα