Κορονοϊός: Ο Κένι Νταλγκλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

10:49 12/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ευχάριστα νέα για τον “θρύλο” της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς, που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, αφού η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο 69χρονος παλαίμαχος άσος και προπονητής της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την Παρασκευή (10/4), έλαβε θεραπεία και πήρε εξιτήριο, ενώ θα μείνει σε υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων στο σπίτι του, μιας και ήταν από τα “ελαφριά” κρούσματα, αφού δεν είχε παρουσιάσει καν συμπτώματα, οπότε φαίνεται πως πρόλαβε

το κακό.

Στο νοσοκομείο ο θρυλικός Κένι Νταγκλίς! Θετικός στον κορονοϊό

Ο Νταλγκλίς δεν παρέλειψε πάντως να ευχαριστήσει τους για τούς και τους νοσηλευτές, που τον φρόντισαν στο έπακρο, αλλά και όλο το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας για την “μάχη” που δίνει με τον κορονοϊό.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, ήταν όλοι τους εξαιρετικοί. Πολλοί θα πουν ότι αυτό συνέβη λόγω του ονόματός μου, αλλά κάθε ασθενής έχει την καλύτερη φροντίδα στο εθνικό σύστημα υγείας μας. Είμαστε τυχεροί σαν έθνος που τους έχουμε και τους εύχομαι να συνεχίσουν την άοκνη δουλειά για να βγει η χώρα μας από αυτή την πανδημία”.

To άρθρο Κορονοϊός: Ο Κένι Νταλγκλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα