Κορονοϊός: Λύση η καραντίνα των παικτών για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

22:28 15/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός έχει σταματήσει την αθλητική δραστηριότητα στις περισσότερες χώρες του κόσμου και η πλειοψηφία των πρωταθλημάτων αναζητά λύσεις για να ολοκληρωθούν οι σεζόν, όταν τελειώσει η καραντίνα.

Στις ΗΠΑ γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το NBA, αλλά και το NFL της επόμενης σεζόν, καθώς ο κορονοιός συνεχίζει αν εξαπλώνεται σε

όλη τη χώρα, με το βασικό σενάριο πια να θέλει την καραντίνα των παικτών ως το μοναδικό τρόπο για να συνεχιστούν ή/και να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις.

Αυτό το πλάνο υποστήριξε και ο διάσημος λοιμωξιολόγος, Δρ. Άνθονι Φάουτσι, ο οποίος και τόνισε ότι μία ξεχωριστή καραντίνα όλων των παικτών, μοιάζει ως μόνη λύση αυτή τη στιγμή. «Υπάρχει ένας τρόπος να το κάνουμε αυτό: Κανείς δεν έρχεται στο γήπεδο, βάλτε τους παίκτες σε μεγάλα ξενοδοχεία και κρατήστε τους σε απομόνωση και υπό παρακολούθηση. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα μολύνουν ο ένας τον άλλον ή την οικογένειά τους και αφήστε τους να παίξουν τη φετινή σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λας Βέγκας εμφανίζεται ως επικρατέστερη περιοχή για να φιλοξενήσει σε μία τέτοια περίπτωση, παίκτες και ομάδες, αλλά και τους αγώνες στη συνέχεια.

To άρθρο Κορονοϊός: Λύση η καραντίνα των παικτών για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα