Κορονοϊός: Κραυγή αφύπνισης από μητέρα στην Ιταλία – Χαμός στο Facebook – «Σύντομα θα είστε όπως εμείς, κάντε ό,τι μπορείτε τώρα»!

18:37 12/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Μια γυναίκα στην Ιταλία μοιράζεται την εμπειρία της με τον τρόπο με τον οποίο ο κορωνοϊός πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις, ώστε ολόκληρη η χώρα να μπει κατεπείγουσα καραντίνα, σε «απέλπιδα προσπάθεια», όπως λέει η ίδια για να μειωθεί ο ρυθμός εξάπλωσης της πανδημίας και να σωθεί η κατάσταση. Ειδάλλως, «η Ιταλία θα καταρρεύσει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κορονοϊός δεν είναι περαστικό, ούτε επιπόλαιο πρόβλημα.

Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα παγκόσμιας κλίμακας και οφείλουμε ΟΛΟΙ να το πάρουμε

στα σοβαρά. Ο καθένας μας, ΑΤΟΜΙΚΑ, οφείλει στον εαυτό του, στην οικογένειά του και στους συνανθρώπους του, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, πρόνοια και να ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών.

Με αυτόν το σκοπό, για να αφυπνίσει όσους περισσότερους μπορεί, μια μητέρα που ζει με την οικογένειά της στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, έκανε μια τρομερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Περιγράφει τόσο απλά και συνάμα ανατριχιαστικά τα όσα βιώνουν οι Ιταλοί, ώστε το post αυτό έχει ήδη κοινοποιηθεί σχεδόν 600 χιλιάδες φορές μέσα σε μία μόλις μέρα!

Διαβάστε στο Iatropedia.gr τη συγκλονιστική ανάρτηση για το τι προκάλεσε ο κορωνοϊός στην Ιταλία

To άρθρο Κορονοϊός: Κραυγή αφύπνισης από μητέρα στην Ιταλία – Χαμός στο Facebook – «Σύντομα θα είστε όπως εμείς, κάντε ό,τι μπορείτε τώρα»! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα