Κορονοϊός: Κακά μαντάτα; Ξανά καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα! Πληροφορίες για 9 νέα κρούσματα

18:53 8/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός… είναι εδώ παρά την χαλάρωση των μέτρων. Τα μαγαζιά ανοίγουν σταδιακά, η κίνηση σε Μέσα Μεταφοράς αυξάνεται, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κορονοϊός έχει ονομαστεί “αόρατος εχθρός” και για τον λόγο αυτό, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εφησυχασμός.

Click4more: Μύκονος:

Μέτρα εσείς; Πριβέ πάρτι με… είσοδο και συνωστισμό εμείς! Εικόνες ντοκουμέντο

Κάτι που δυστυχώς ήδη… παρατηρείται. Και μόνο έτσι μπορεί να “μεταφραστεί” η εξής ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο…

Και τι αναφέρει: “Από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2″.

Ο κορονοϊός και ο μεγάλος φόβος

Να σημειωθεί εδώ πως υπάρχουν ήδη πληροφορίες για αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα.

Μάλιστα, εννέα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν σε 24ώρες στη χώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πέντε προέρχονται από το εξωτερικό (σ.σ. ΗΠΑ και Τσεχία) και τέσσερα από ψυχιατρική δομή στην Τρίπολη, από την Κοζάνη και από τη Θήβα. Μένει να φανεί αν αυτό ισχύει, από την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ που αναμένεται από λεπτό σε λεπτό.

Τέλος, θα πρέπει να υπενθυμιστεί αυτό που είχε πει ο κ. Χαρδαλιάς στην τελευταία του “ζωντανή” ενημέρωση με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

“Αν μας ξαναδείτε τότε τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει“, ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα. Η παραπάνω ανακοίνωση βέβαια κάνει λόγο για καθημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ωστόσο με τον εφησυχασμό που παρατηρείται, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters.

To άρθρο Κορονοϊός: Κακά μαντάτα; Ξανά καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα! Πληροφορίες για 9 νέα κρούσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα