Κορονοϊός: Έξαρση των κρουσμάτων σε Βρετανία και Γερμανία - Κι άλλος νεκρός στην Ελβετία

17:10 8/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ανήλθε σε 273 από 209 που ήταν χθες, ανέφερε σήμερα στο Twitter το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.

Περισσότεροι από 23.500 άνθρωποι στη Βρετανία έχουν υποβληθεί σε εξέταση για τον κοροναϊό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ενώ μέχρι στιγμής μόνο δύο ασθενείς με κοροναϊό έχουν πεθάνει.

Στη Γερμανία ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν πρότεινε σήμερα την ματαίωση όλων των δημόσιων εκδηλώσεων με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες και πρόσθεσε ότι

μέχρι σήμερα οι διοργανωτές δίσταζαν να αποφασίσουν κάτι τέτοιο.

“Δεδομένου ότι τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία, αυτό θα πρέπει να αλλάξει γρήγορα”, δήλωσε ο υπουργός στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Θάνατοι σε Ολλανδία και Ελβετία

Την ίδια ώρα δύο ακόμη ασθενείς στην Ολλανδία κατέληξαν ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών από τον covid-19 στη χώρα σε 3, ανακοίνωσαν ολλανδοί αξιωματούχοι υγείας.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα αυξήθηκε στους 265 από 188 που ήταν χθες. Η Ολλανδία ανέφερε τον πρώτο θάνατο από τον covid-19 την Παρασκευή.

click4more: “Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο 66χρονος”! Αρνήσεις γιατρών και νοσηλευτών να κάνουν το καθήκον τους

Ένας ασθενής από κοροναϊό κατέληξε σε νοσοκομείο του Λίσταλ της Ελβετίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του καντονίου της Βασιλείας.

Με τον νέο αυτόν θάνατο ο αριθμός των νεκρών από τον covid-19 στη χώρα ανήλθε σε δύο.

Μέχρι αυτή την ώρα οι υγειονομικές αρχές της χώρας ανέφεραν 281 κρούσματα του κοροναϊού.

 

To άρθρο Κορονοϊός: Έξαρση των κρουσμάτων σε Βρετανία και Γερμανία - Κι άλλος νεκρός στην Ελβετία δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα