Κορονοϊός: Επιστροφή στα γήπεδα – LIVE η ενημέρωση από τον Αυγενάκη (video)

18:15 30/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναμένεται να κηρύξει την αντίστροφή μέτρηση για την επανέναρξη της Superleague, ανακοινώνοντας την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου.

Ο Αυγενάκης βρίσκεται στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από την πλευρά της κυβέρνησης, όπου και ανακοινώνεται η άρση των “σκληρών” μέτρων που έφερε ο κορονοϊός,

με τον ίδιο να ενημερώνει για τις εξελίξεις στον τομέα του αθλητισμού, τόσο του ερασιτεχνικού, όσο και του επαγγελματικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε τα εξής: Συγκινητική είναι η στάση της αθλητικής οικογένειας, η οποία και εξέπεμψε αλληλεγγύη σε όλο τον κόσμο. Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού προσφέρουν σε δημοπρασίες αντικείμενα για να ενισχύουν το υπουργείου Υγείας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Με αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε τη “μάχη” χωρίς εφησυχασμό. Συστήσαμε υγειονομική επιτροπή για την επανεκκίνηση του αθλητισμού. Ανακοινώνουμε τα πρωτόκολλα για τον αθλητισμό: Μία είσοδος, έλεγχος μέσω ερωτηματολογίού, μάσκες, φορούμε τα δικά μας αθλητικά είδη, τα οποία και πλένουμε στο σπίτι. Ενημερώνει άμεσα για πυρετό και κόπωση. Απολυμαίνονται όλα τα όργανα ανά αθλητή. Χρησιμοποιούμε δικά μας νερά. Παραμένουν κλειστά τα γυμναστήρια.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν από 4 Μαΐου έως και τα μέσα Μαΐου, οπότε και θα επανέλθουμε. Επιτρέπεται η προπόνηση των Αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επιτρέπονται και πάλι οι αγώνες σε Τένις, Γκολφ, Ποδηλασία δρόμου, Ιππασία, Σκοποβολή, Τοξοβολία, Μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ξεκινάνε από 5 Μαΐου, οι προπονήσεις των ομάδων της Superleague. Περιμένουμε από τις ομάδες, τις δικές τους αποφάσεις για το πρωτάθλημα.

Αθλούμαστε υπεύθυνα, μένουμε ασφαλείς.

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε LIVE όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού

To άρθρο Κορονοϊός: Επιστροφή στα γήπεδα – LIVE η ενημέρωση από τον Αυγενάκη (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Επιστροφή, – LIVE, Αυγενάκη,koronoios, epistrofi, – LIVE, avgenaki