Κορωνοϊός: Έντυπα για την ψυχολογική στήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων από το ΕΚΠΑ

13:31 27/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο παρατεταμένος εγκλεισμός στο σπίτι προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις, όχι μόνο στη σωματική, αλλά και στην ψυχική μας υγεία. Δείτε χρήσιμες συμβουλές για να … την παλέψουμε στο σπίτι, από τα σχετικά τμήματα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Τα αντίστοιχα τμήματα ψυχολογίας Οικογένειας, Παιδιού και Εφήβου, αλλά και το Εργαστήριο Σχολικής Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, έχουν εκδόσει ειδικά έντυπα με συμβουλές,

στο πλαίσιο προσπαθειών στήριξης των οικογενειών και των σχολικών/εκπαιδευτικών κοινοτήτων κατά την περίοδο της πανδημίας του COVID-19.

Τα έντυπα περιλαμβάνουν χρήσιμες επισημάνσεις για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων, γονέων και εκπαιδευτικών/σχολείων και έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των διαφόρων χρονικών φάσεων της πανδημίας με τη θέσπιση των αντίστοιχων προληπτικών μέτρων (πχ. πριν το κλείσιμο των σχολείων/πανεπιστημίων, Μένουμε σπίτι….)

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

To άρθρο Κορωνοϊός: Έντυπα για την ψυχολογική στήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων από το ΕΚΠΑ δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα