Κορωνοϊός: Εκκενώνουν κλίνες σε νοσοκομεία για νοσηλείες COVID-19 – Δείτε σε ποια

16:28 12/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Με εντολή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) οι Διοικητές των νοσοκομείων των Αθηνών υποχρεώνονται να παραχωρήσουν τουλάχιστον 10 κρεβάτια από κάθε νοσοκομείο, για νοσηλείες ασθενών με τη νόσο COVID-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Ενόψει πιθανής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού το νοσοκομείο “Η Αγία Βαρβάρα” (πρώην Λοιμωδών) έχει ήδη έτοιμες 50 κλίνες εξοπλισμένες με οξυγόνο για να υποδεχθούν για νοσηλεία ελαφρά περιστατικά της νόσου που προκαλεί ο κορωνοϊός. Ετοιμάζεται και το νοσοκομείο

Παμμακάριστος.

Με κατεπείγον έγγραφο της η υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας ζητά από τους Διοικητές των νοσοκομείων της δικαιοδοσίας της ΥΠΕ, να εκκενώσουν τουλάχιστον 10 κλίνες σε καθένα, ώστε να έχουν την ευχέρεια να καλύψουν περιστατικά κορωνοϊού.

Νοσηλεία κρουσμάτων στα νοσοκομεία
Η επόμενη φάση της επιδημίας στην οποία μπαίνουμε δοκιμάζει σοβαρά τις αντοχές του υγειονομικού συστήματος και για το λόγο αυτό, η χώρα μας παίρνει με ταχείς ρυθμούς τα κατάλληλα μέτρα.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει επιλέξει ήδη τα νοσοκομεία -αλλά και ολόκληρες πτέρυγες και κλινικές νοσοκομείων- που θα χρησιμοποιηθούν για τη νοσηλεία των περιστατικών της νόσου COVID-19.

Δείτε ποια νοσοκομεία εκκενώνουν κλίνες στο iatropedia.gr

To άρθρο Κορωνοϊός: Εκκενώνουν κλίνες σε νοσοκομεία για νοσηλείες COVID-19 – Δείτε σε ποια δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα