Κορoνοϊός: Δείτε σε ποιες χώρες δεν πρέπει να ταξιδεύετε, σύμφωνα με το Αμερικανικό CDC

15:19 9/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Ιατρική βιβλιογραφία και οι βάσεις δεδομένων Διεθνών Οργανισμών εμπλουτίζονται καθημερινά με νέα στοιχεία σχετικά με τη νόσο COVID-19, που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός (SARS-Cov-2). Δείτε τα νεότερα δεδομένα για τα ταξίδια από το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων, τα οποία συνέλεξε το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΚΠΑ.
 
Ο κορωνοϊός COVID-19 προκαλεί παγκόσμια ανησυχία λόγω της έλλειψης πρότερης εμπειρίας και γνώσης. Οι επιστήμονες της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με Διευθυντή τον Πρύτανη Θάνο Δημόπουλο, ωστόσο, πραγματοποιούν καθημερινά αποδελτίωση των πιο σημαντικών ανακοινώσεων που δημοσιεύουν οι ειδικοί, οι οποίοι μελετούν και αναλύουν τις νεότερες πληροφορίες για τον νέο κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Αυτά είναι οι χώρες που θα πρέπει να αποφεύγετε αυτό το διάστημα
O Οργανισμός Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ έχει εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία με την οποία συνιστά σε όλους τους ταξιδιώτες να μην ταξιδεύουν προς τις χώρες αυτές αν δεν είναι απαραίτητο.

Δείτε τις οδηγίες προς τους ταξιδιώτες στο iatropedia.gr

To άρθρο Κορoνοϊός: Δείτε σε ποιες χώρες δεν πρέπει να ταξιδεύετε, σύμφωνα με το Αμερικανικό CDC δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα