Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση Κικίλια και Χαρδαλιά σήμερα 15/07

18:02 15/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός επελαύνει, το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν «τρέχει» με τους επιθυμητούς ρυθμούς και ως εκ τούτου η επιδημιολογική εικόνα της χώρας γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη.

Στο κλίμα αυτό, γίνεται σήμερα, Πέμπτη 15.07.2021, η καθιερωμένη ζωντανή ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά.

Όλα αυτά την ώρα που ο ΕΟΔΥ

ανακοίνωσε σήμερα 2.794 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, με τα 1.190 εξ αυτών να εντοπίζονται στην Αττική (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων).

Τον λόγο πήρε αρχικά η Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία αναφέρθηκε στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας, αναφέροντας πως η διάμεση ηλικία των νέων κρουσμάτων παρέμεινε σταθερή στα 26 έτη.

«Σήμερα βλέπουμε σημάδια σημαντικής διασποράς της λοίμωξης σε όλη τη χώρα», συμπλήρωσε, λέγοντας επίσης πως η ιχνηλάτηση δείχνει πως οι νέοι επιστρέφοντας από τις διακοπές «μεταφέρουν» τον ιό στο οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό τους περιβάλλον.

Click4more: Κορονοϊός: Το έριξαν στα φάρμακα οι Αθηναίοι στο πρώτο lockdown – Απίστευτα στοιχεία από τα λύματα

Επιμένοντας στη μεγάλη διασπορά του ιού στην κοινότητα, τόνισε πως πολλοί από όσους «κολλάνε» δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν πώς έγινε αυτό, πως δεν γνωρίζουν αν είχαν κάποια «ύποπτη» επαφή.

Κορονοϊός: Δείτε LIVE εικόνα από την ενημέρωση

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση Κικίλια και Χαρδαλιά σήμερα 15/07 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, LIVE, Κικίλια, Χαρδαλιά, 1507,koronoios, LIVE, kikilia, chardalia, 1507