Κορονοϊός – ΣΥΡΙΖΑ για Μίνα Γκάγκα: Ομολογία αποτυχίας η δήλωση για επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία

21:03 6/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αναφορά από τη Μίνα Γκάγκα σε  αναγκαία επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία μετά την έκρηξη του κορονοϊού στη χώρα. 

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  μετά τη συνέντευξη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνα Γκάγκα, εκφράζεται απορία για τη

μη επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και εξαπολύεται επίθεση, προσωπικά, στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνολική διαχείριση της πανδημίας.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει τα εξής: «Η κ. Γκάγκα δήλωσε σήμερα ότι σε λίγο θα χρειαστεί να διαλέξουμε αν θα νοσηλευτεί ασθενής με κορονοϊό ή με εγκεφαλικό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία αποτυχίας μίας κυβέρνησης που ποτέ δεν πίστεψε στην πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ. Τώρα είναι ώρα για δράση. Είναι αδιανόητο αυτή την στιγμή να μην υπάρχει επίταξη των ιδιωτικών κλινικών στις κόκκινες περιοχές.

Για κάθε πολίτη που θα χρειαστεί πρόσβαση σε ΜΕΘ – είτε με κορονοϊό είτε με άλλο νόσημα – και αυτή δεν θα υπάρχει, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης».

Δείτε στη συνέντευξη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, κ. Γκάγκα στον ΑΝΤ1, την επίμαχη αναφορά: 

 

 

To άρθρο Κορονοϊός – ΣΥΡΙΖΑ για Μίνα Γκάγκα: Ομολογία αποτυχίας η δήλωση για επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα