Κορονοϊός – Πολωνία: «Πέφτουν» τα κρούσματα – Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές

13:44 28/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Υποχωρεί ο κορονοϊός στην Πολωνία. Σε μία πρώτη συνέπεια οι αρχές ανακοινώνουν την επιστροφή των παιδιών των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού στο σχολείο.

Καθώς ο κορονοϊός δείχνει σημάδια εξασθένησης στην Πολωνία, τα παιδιά που πηγαίνουν στις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού αναμένεται να επιστρέψουν στα σχολεία τους την ερχόμενη εβδομάδα,

δήλωσε σήμερα, Μ. Τετάρτη (28.04.2021) ο υπουργός Υγείας, Άνταμ Νιντζίλσκι.

Η κυβέρνηση της Πολωνίας είναι έτοιμη για τη χαλάρωση κάποιων περιορισμών, καθώς η χώρα των 38 εκατ. κατοίκων φαίνεται να έχει καταπολεμήσει το τρίτο κύμα της πανδημίας.

«Νομίζω πως από την ερχόμενη Τρίτη, 4 Μαΐου, τα παιδιά που πηγαίνουν στις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού θα επιστρέψουν στο σχολείο. Έχουμε μόνο ένα ζήτημα – το οποίο θα επιλύσουμε σύντομα – αν αυτό θα γίνει σε εθνικό επίπεδο ή αν ορισμένες περιοχές θα έχουν υβριδική διδασκαλία», είπε ο Νιντζίλσκι στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό RMF24.

Η Πολωνία εφάρμοσε περιοριστικά μέτρα σε εθνικό επίπεδο στα μέσα Μαρτίου, κλείνοντας θέατρα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και κινηματογράφους, με ακόμη αυστηρότερους περιορισμούς να εφαρμόζονται αργότερα τον ίδιο μήνα, με το κλείσιμο νηπιαγωγείων και κομμωτηρίων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Κορονοϊός – Πολωνία: «Πέφτουν» τα κρούσματα – Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός – Πολωνία, Πέφτουν, Επιστρέφουν,koronoios – polonia, peftoun, epistrefoun