Κορονοϊός – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Απίστευτο συνωστισμό σε μάθημα καταγγέλλουν φοιτητές

16:03 6/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καταγγέλλουν απίστευτο συνωστισμό σε μάθημα και όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες άλλοι είναι στοιβαγμένοι στο πάτωμα και άλλοι όρθιοι.

Σύμφωνα με τα foititikanea χτες, Τρίτη 5 Οκτωβρίου, μόλις μια μέρα μετά το άνοιγμα των πανεπιστημίων οι δευτεροετείς φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης των Υλικών, ήρθαν αντιμέτωποι με μια απαράδεκτη κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία των φοιτητών του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης των Υλικών,

οι φοιτητές μεταφέρθηκαν για τη διεξαγωγή του μαθήματος της Χημικής Θερμοδυναμικής στην αίθουσα του καινούργιου κτηρίου του τμήματος, μια αίθουσα υπερβολικά πολύ μικρή για τον όγκο των φοιτητών με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός, ενώ περισσότεροι από 30 φοιτητές παρακολουθούσαν καθήμενοι στο πάτωμα ή όρθιοι.

Παράλληλα έκαναν γνωστό πως την ίδια ώρα οι φοιτητές του τρίτου έτους του Τμήματος άλλαξαν 3 φορές αίθουσα για το μάθημα των Χημικών Διεργασιών γιατί είτε δεν υπήρχε χώρος για όλους τους φοιτητές, γιατί είτε διεξαγόταν μάθημα άλλου έτους ή άλλου τμήματος.

To άρθρο Κορονοϊός – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Απίστευτο συνωστισμό σε μάθημα καταγγέλλουν φοιτητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα