Κορονοϊός – Κατερίνη: Κηδεύτηκε ο αρνητής ψυκτικός του νοσοκομείου – «Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο»

14:31 18/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Θρήνος στην κηδεία του ανεμβολίαστου 43χρονου εργαζόμενου στο νοσοκομείο Κατερίνης, ο οποίος «έφυγε» από κορονοϊό. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», λένε συγγενείς και φίλοι του άνδρα που ήταν αρνητής και είχε τεθεί σε αναστολή.

Συντετριμμένα τα αγαπημένα πρόσωπα του 43χρονου που χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία, νωρίτερα την Πέμπτη (18.11.2021) στην Κατερίνη.

«Αδυνατούμε να το

πιστέψουμε. Έφυγε πολύ άδικα. Πριν από λίγες ημέρες έχασε και τον πατέρα του και είναι άρρωστη και η μητέρα του. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο. Δεν ήθελε και μας το έλεγε», είπε στο newsit.gr η συνάδελφος του 43χρονου, κ. Σοφία Στεφανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι 43χρονος ψυκτικός στο νοσοκομείο Κατερίνης  νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες, αλλά δυστυχώς, μετά από επιπλοκές της νόσου, κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

To άρθρο Κορονοϊός – Κατερίνη: Κηδεύτηκε ο αρνητής ψυκτικός του νοσοκομείου – «Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός – Κατερίνη, Κηδεύτηκε, – Φοβόταν,koronoios – katerini, kideftike, – fovotan