Κορονοϊκός: Η διοίκηση απέλυσε «με μεγάλο πόνο» όλη την ομάδα!

14:38 14/4/2020 - Πηγή: NewsIt

«Ξήλωσαν» τους πάντες. Παίκτες, τεχνικό τιμ και ιατρικό επιτελείο. Ο κορονοϊός ανάγκασε μια ομάδα από το Περού να προχωρήσει σε αυτή την ακραία κίνηση.

Από τα… σημεία των καιρών! Ο κορονοϊός έφερε τη διακοπή των πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα και σαν αποτέλεσμα σημαντικά οικονομικά προβλήματα για τις ομάδες.

Η Ντεπορτίβο Κουπσόλ, είναι μία άγνωστη στο ευρύ

κοινό ποδοσφαιρική ομάδα του Περού. Με την απόφαση της διοίκησης, να απολύσει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το ιατρικό επιτελείο, έγινε η πρώτη ομάδα που προχώρησε σε μία τέτοια ενέργεια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση του Περού επέβαλε περιορισμούς σε εθνικό επίπεδο από τις 16 Μαρτίου και ως αποτέλεσμα αυτού, οι χορηγοί του συλλόγου έπαψαν να πληρώνουν κι έτσι η Ντεπορτίβο δεν είχε έσοδα για να “κρατήσει” την ομάδα. Μάλιστα,  ο πρωθυπουργός του Περού, Βίκτορ Θεμπάγιος, αναφέρθηκε σε πιθανή απαγόρευση μέχρι το τέλος του έτους για οποιαδήποτε εκδήλωση, προκειμένου να περιορισθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

«Ανακοινώνουμε με μεγάλο πόνο, αλλά και με ευθύνη, ότι δεδομένου πως δεν έχουμε κάποια εναλλακτική οικονομική λύση, αποφασίσαμε να θεωρήσουμε πως ολοκληρώθηκε η αποστολή των παικτών μας και των τεχνικών μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση της Ντεπορτίβο Κουπσόλ.

To άρθρο Κορονοϊκός: Η διοίκηση απέλυσε «με μεγάλο πόνο» όλη την ομάδα! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα