Κολωνός: «Κωδικός Ανδρέας» – Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του τέταρτου βιαστή

19:06 4/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε ένα ανθρωποκυνηγητό έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να συλλάβουν τον τέταρτο κατά σειρά βιαστή ο οποίος προέκυψε μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό η οποία βίωσε έναν πρωτοφανή εφιάλτη πέφτοντας θύμα μαστροπείας.

Η επιχείρηση που έχει λάβει το όνομα «Κωδικός Ανδρέας», καθώς αυτό είναι το μικρό όνομα του 43χρπονου ηλεκτρολόγου πλοίων, ο οποίος δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά κρύβεται προκειμένου να μην συλληφθεί από τις διωκτικές αρχές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr

οι άνδρες της ΕΛΑΣ χτενίζουν την Αττική όσο και παραπλήσιους νομούς της, καθώς εκεί πιστεύουν ότι έχει καταφύγει ο 43χρονος για να γλιτώσει από την τσιμπίδα του νόμου.  Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι γρήγορα θα βρεθούν στα ίχνη του και θα τον οδηγήσουν και αυτόν ενώπιον των δικαστικών αρχών προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Ο 43χρονος είναι το 10ο κατά σειρά άτομο για το οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού. 

Όσον αφορά στον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση,  πήγε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Κολωνός: «Κωδικός Ανδρέας» – Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του τέταρτου βιαστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα