Κολωνός: Από 30 έως 50 ετών οι νέοι βιαστές της 12χρονης – Τι είπε στην 4η κατάθεση της

16:20 2/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Νέα άτομα φαίνεται να «έδειξε» ως βιαστές της η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό που κακοποιούνταν σεξουαλικά και εκδίδονταν σε πρόσωπα υπεράνω υποψίας.   

Στην τέταρτη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε την Τρίτη (1/11/2022) η ανήλικη, άνοιξε όπως φαίνεται το δρόμο στις διωκτικές αρχές για να προχωρήσουν στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η 12χρονη που παρέμεινε για πολλές ώρες στον 8ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μίλησε λεπτομερώς στους ψυχολόγους

και στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων με τους οποίους έχει αναπτύξει άψογες σχέσεις. Παρούσα στη διαδικασία ήταν και η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ το κοριτσάκι για άλλη μια φορά εμφανίστηκε να είναι επηρεασμένο από τις στιγμής φρίκες που βίωσε από τον περασμένο Απρίλιο έως και την ημέρα της σύλληψης του Ηλία Μίχου.   

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εμφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες να έχει πολλές ανασφάλειες. Ρωτούσε συνεχώς τη ψυχολόγο και τους αστυνομικούς να της πουν τι θα συμβεί σε περίπτωση που απαντήσει στα ερωτήματα τους.   

Παρόλα αυτά αναγνώρισε κι άλλους άνδρες, που την βίασαν. Έτσι με βάση τα παραπάνω δεδομένα δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις και δεν αποκλείεται ο αριθμός των μέχρι τώρα τεσσάρων κατηγορούμενων να διπλασιαστεί.    

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα πρόσωπα για τα οποία αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης  είναι άτομα υπεράνω υποψίας, ενώ οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 30 έως 50 ετών.

To άρθρο Κολωνός: Από 30 έως 50 ετών οι νέοι βιαστές της 12χρονης – Τι είπε στην 4η κατάθεση της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα