«Κόλαφος» Πικέ κατά Ρεάλ Μαδρίτης: «Το 85% των διαιτητών είναι οπαδοί της»

00:27 5/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε video γνωστού youtuber στην Ισπανία και άνοιξε συζήτηση για τη διαιτησία, κάνοντας “επίθεση” στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θυμήθηκε τις δηλώσεις ενός διαιτητή ότι το 85% των συναδέλφων του είναι οπαδοί των Μαδριλένων, ενώ υποστήριξε ότι το περσινό παιχνίδι της “Βασίλισσας” στην έδρα της Σοσιεδάδ είναι ό,τι πιο απίθανο έχει δει. 

Οι δηλώσεις του Πικέ

«Ένας πρώην διαιτητής, δεν θυμάμαι ποιος, ίσως ο Ιτουράλδε (σ.σ. πρώην διεθνής διαιτητής),

έλεγε ότι το 85% των διαιτητών είναι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένα στατιστικό που ειπώθηκε, μπορείς να το δεις. Πως, λοιπόν, να μην σφυρίζουν υπέρ της Ρεάλ;

Ασυναίσθητα, αλλά πως να μην γείρουν προς μια πλευρά εις βάρος της άλλης; Στο τέλος, αν είσαι φίλος του συλλόγου… Σέβομαι απολύτως τον επαγγελματισμό των διαιτητών. Ξέρω ότι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά, αλλά όταν φτάνει μια στιγμή αμφιβολίας…

Eίστε τόσο συνηθισμένοι να σας τα δίνουν όλα. Αυτό που συνέβη πέρυσι μετά την διακοπή είναι ό,τι πιο απίθανο έχω δει στην ζωή μου. Σε έναν αγώνα στο Σαν Σεμπαστιάν (σ.σ. Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2), όπου υπάρχουν τέσσερις αμφισβητούμενες φάσεις, τις σφυρίζουν όλες υπέρ της. Είστε συνηθισμένοι να παίρνετε τα σφυρίγματα και μετά όταν δεν το σφυρίζουν, λέτε ότι μπορούσε να σφυριχθεί».

Για την εύνοια στην Μπαρτσελόνα: «Έίναι ξεκάθαρο ότι οι μεγάλοι ευνοούμαστε πολύ περισσότερο από τους μικρούς. Εσύ μπορείς να κάνεις ότι συγκρίσεις θέλεις, αλλά ιστορικά η διαιτησία έχει ευνοήσει περισσότερο την Ρεάλ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά»

To άρθρο «Κόλαφος» Πικέ κατά Ρεάλ Μαδρίτης: «Το 85% των διαιτητών είναι οπαδοί της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα